Brandgula band och släpspännen till Arméns och Marinens skyttemedaljer

Försvarets skyttemedaljer bör enligt vår mening förses med band för anständigt bärande med det snaraste

Om oss/kontakt/kommentarer

Vårt syfte med den här hemsidan är dels att sälja de medaljer, släpspännen och tillbehör som finns i butiken. Och dels att meddelst lobbying och gerillataktik få högkvarteret att införa band till skyttemedaljen.

Denna hemsida och all försäljning drivs som ett hobbyprojekt och vi använder oss uteslutande av gratisapplikationer. Därför kan det ibland se konstigt ut i, bland annat, beställningsformuläret. Det är också anledningen till att frakten ligger inbakad i priset, vi kan helt enkelt inte få applikationen att lägga till frakt så som vi vill. Det här är alltså inget som vi tjänar några pengar att tala om på. Vi får vår försörjning på vanligt hederligt arbete.

Om du vill hjälpa oss i vår strävan att ändra skyttemedaljens bärande så kan du skriva till högkvarteret och anhålla att de tillåter brandgult släpspänne som markering för erövrad medalj samt inför band till försvarets skyttemedaljer.

Skrivelse skickas till:

Försvarsmakten
107 85 Stockhom

HKV PROD UTB

 

Tänk på att ange dina kontaktuppgifter om du vill ha ett svar eller annan uppföljning. Generellt räcker det att du anger ditt namn och din e-postadress, ordinarie adress eller ett telefonnummer.

 

 

Om du vill komma i kontakt med oss så går det bra att använda nedanstående formulär.


(Lämna tom)

 

 

Snigelpost:

Medaljaffären

Krusebergsvägen 174

23594 Vellinge

 

Vi har nu lagt till en kommentarsfunktion nedan för de som känner ett oemotståndligt behov av att  kommentera sidan.

Tyvärr så krävs det ett Facebook konto för att du skall kunna kommentera, men å andra sidan så har ju varenda kotte det numera. Dessutom var det väldigt enkelt att lägga in.

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)